Liedje opnemen:

Heb je altijd al eens een liedje willen opnemen in een studio? Alleen, met vrienden of met een familielid? Bij True Vine Music Studios kan dat! In onze studio kun je met maximaal drie andere mensen een liedje komen opnemen. En dit onder de begeleiding van een ervaren geluidstechnicus en een coach voor het zingen.

Het basispakket bevat:

  • 1 uur in de studio
  • 1 nummer naar eigen keuze
  • Een inlog voor de site voor het downloaden

Daarboven op kun je toevoegen wat jij leuk vindt om te doen:

  • Tot wel drie andere mensen meenemen om in te zingen (+ €10 per persoon)
  • Meerdere liedjes opnemen (+ 30 min. & €10 per extra liedje)
  • Backing track opgenomen door de muzikanten (bespreekbaar)
  • Videoclip (€25 per uur filmen + €15 voor de bewerking)
  • Videoclip op je eigen YouTube account zetten (€5,-)
  • Liedje(s) op digitale platformen zetten (€45,- per liedje)

"Liedje opnemen" programma:

Als je de studio binnenkomt, leggen we uit wat we gaan doen en hoe alles werkt. Je krijgt een rondleiding en we lopen het(/de) nummer(s) door samen met de tekst. Natuurlijk mag je een eigen tekst zingen over een nummer, maar als tip geven we je mee om hier al thuis aan de slag te gaan, zodat de tekst al geschreven is als we gaan opnemen.

Als we dat hebben gedaan, gaan we de studio in om te zingen. Als je met meerdere mensen komt, zingen jullie om beurt jullie stukjes in. Als je alleen komt, beginnen we natuurlijk gewoon bij het begin. Met een paar zanginstructies van de technicus en zangcoach heb je geen angst meer om voor de microfoon te zingen en zing je binnen de kortste keren de sterren van de hemel. De tekst zetten we naast de microfoon neer, dus maak je geen zorgen dat je de tekst niet meer weet.

Wanneer alles is ingezongen, gaat de geluidstechnicus aan de slag om de opname zo mooi mogelijk te maken. Dit wachten duurt (als je geen extra opties hebt gekozen) ongeveer 30 minuten. Wanneer het mixen klaar is, maken wij een speciale inlog op de site waar je je nummer(s) kunt downloaden. Als je naar huis gaat, krijg je de inlogcodes voor de site, zodat je je nummer(s) kunt downloaden. 

Heb je dingen toegevoegd, dan zullen deze als volgt verlopen:

Meerdere liedjes opnemen:
Als je meerdere liedjes opneemt, duurt het natuurlijk langer voor jou om het op te nemen, maar ook voor de geluidstechnicus om alles te mixen. 

Track opgenomen door de muzikanten:
Wil je jouw versie van het liedje nog specialer maken? Dan kun je de muzikanten de track voor je laten opnemen. Dit kost natuurlijk wel veel voorbereidingstijd. Daarom moeten we dit goed van tevoren weten, zodat we alles mooi voor je opgenomen kunnen hebben.

Videoclip:
Wil jij een coole videoclip bij je liedje hebben? Dat kan! Dit kan 30 minuten duren, maar als je buiten en/of in de natuur een videoclip wil maken, duurt het al een heel stuk langer. We zullen van tevoren afspreken wat voor videoclip je wilt en op basis daarvan kunnen we kijken hoe lang het zal duren. 

Videoclip op je eigen YouTube account zetten:
Als je je toffe videoclip ook nog eens op je eigen YouTube kanaal wil zetten, is dit natuurlijk mogelijk! Tijdens het filmen van de videoclip zullen we een paar professionele foto's nemen die je als thumbnail kunt gebruiken. 

Liedje(s) op digitale platformen zetten:
Luister jij ook graag je muziek op Spotify of iTunes? Jouw liedje kan daar ook op komen te staan! Binnen een aantal dagen staat het dan ook tussen alle bekende namen. Op de dag van de opname zullen we een paar professionele foto's nemen, die we als cover art kunnen gebruiken.

Muziekkeuze:

Je mag natuurlijk zelf het(/de) nummer(s) uitkiezen die je wilt inzingen, Dit kan in elke taal of muziekgenre zijn. 2 weken voordat je naar de studio komt, willen wij wel graag weten welk(e) nummer(s) er ingezongen gaan worden, zodat wij deze klaar kunnen zetten. 

Liedje opnemen

Duur: 1 uur                      Prijs: €24,95 p.p.

Reserveer je opnamesessie!

Klik op de knop als je graag bij ons een onvergetelijk feest wilt vieren!

Extra informatie:

Een liedje opnemen kan op elke leeftijd natuurlijk. Er is daarom ook geen minimale of maximale leeftijd. 

Voor vragen kunt u altijd terecht op onze "veelgestelde vragen".

Mocht u niet kunnen vinden wat u zoekt, neem dan zeker contact met ons op!