Kinderfeestje:

Ben je binnenkort jarig? Vier dan een superfeest bij True Vine Music Studios! In onze studio kun je samen met je vriendjes en vriendinnetjes een zelfgekozen nummer opnemen! Dit allemaal onder de begeleiding van een ervaren geluidstechnicus en een zangcoach! Voel hoe het is als echte superster voor een middagje, inclusief fotoshoot en een eigen opgenomen nummer voor op je telefoon of computer!

Het basispakket bevat:

 • 2 uur aan activiteiten en plezier
 • 1 nummer naar eigen keuze
 • Chips en limonade
 • Fotosessie
 • Na afloop iedereen een prachtige foto
 • Een inlog voor de site voor het downloaden
 • Verkleed kledij

Daar bovenop, kun je van alles toevoegen wat jij leuk vindt om te doen:

 • Een tweede liedje opnemen (+ 1 uur, €5,- per kind)
 • Friet (+ 20 minuten, €1,50 per persoon)
 • Videoclip (+ 30 minuten, €30,-)
 • Vlaai naar keuze (+ 20 minuten, €1,50 per persoon)
 • Videoclip op het YouTube account van de studio zetten (€5,-)

Kinderfeest programma:

Als je de studio binnenkomt, krijg je eerst een drankje en krijg je uitleg over wat we allemaal precies gaan doen in de studio. Je krijgt een rondleiding en we nemen het(/de) nummer(s) door samen met de tekst. Je mag natuurlijk een eigen tekst zingen over een nummer, maar als tip geven we je mee om hier al thuis mee aan de slag te gaan, zodat de tekst al geschreven is als we gaan opnemen.

Voordat we dan gaan zingen in de studio, wordt er eerst een professionele foto gemaakt van jou en al je vriendjes en vriendinnetjes voor een zwart of groen scherm. In diezelfde ruimte staat een verkleed-doos met alle accessoires die je nodig hebt om eruit te zien als een echte popster!

Als je je drinken op hebt, gaan we de studio in om te zingen. Jullie beginnen met z'n allen en als jullie ook solo's willen zingen, wordt dat daarna opgenomen. Met een paar zanginstructies van de technicus en zangcoach, heb je geen angst meer om voor de microfoon te zingen en zing je binnen de kortste keren de sterren van de hemel. De tekst zetten we naast de microfoon neer, dus maak je geen zorgen dat je de tekst niet meer weet.

Wanneer alles is ingezongen, gaat de geluidstechnicus aan de slag om de opname zo mooi als mogelijk te maken. Tijdens het wachten, kunnen je vriendjes, vriendinnetjes en jij lekker buiten of binnen spelen, iets lekkers drinken en wat chips eten. Dit wachten duurt ongeveer 30 minuten. Wanneer het mixen klaar is, maken wij een speciale inlog op de site waar je je nummer(s) kunt downloaden. Aan het einde van het feest krijg je een mooie afdruk van de foto met de inlogcode voor de site.

Heb je dingen toegevoegd aan het grote feest, dan zullen deze als volgt verlopen.

Friet en/of vlaai:
Als je iets lekkers wilt eten tijdens het wachten, kun je kiezen uit friet en/of vlaai! Nadat jullie fijn hebben gespeeld, kunnen jullie nog wat lekkers eten, voordat we met z'n allen naar het liedje gaan luisteren!

Videoclip:
Wil je je nog meer als een superster voelen? Dan kunnen we met z'n allen een toffe professionele videoclip maken! Tijdens het inzingen, wordt er een videotje van jullie gemaakt en na het inzingen, gaan jullie met z'n allen nog eens lekker luid met het liedje meezingen. Na afloop hebben jullie een toffe video die jullie met iedereen kunnen delen!

Videoclip op YouTube zetten:
Als jullie de toffe videoclip ook nog eens op YouTube willen zetten, is dit natuurlijk mogelijk! Met toestemming van al jullie ouders, kunnen jullie nog langer een echte superster zijn en de video delen met wie je maar wilt. 

Muziekkeuze:

De jarige kiest zelf het nummer uit die hij/zij wilt inzingen tijdens het feestje, dit kan in elke taal of muziekgenre. Voordat jullie naar de studio komen willen wij wel graag weten welk nummer er ingezongen zal worden zodat wij deze klaar kunnen zetten. Wij willen dit graag twee weken van te voren weten. 

Informatie voor de ouders:

Dit feestje is leuk voor kinderen vanaf 4 jaar met minimaal 6 kinderen.

Voor vragen kunt u altijd terecht op onze "veelgestelde vragen".

Mocht u niet kunnen vinden wat u zoekt, neem dan zeker contact met ons op!

Kinderfeest

Duur: 2 uur                      Prijs: €12,50 per kind

Reserveer je feest!

Klik op de knop als je graag bij ons een onvergetelijk feest wilt vieren!