Veelgestelde vragen "kinderfeestje":

Hoe kan ik een reservering plaatsen?

Wij houden van persoonlijk contact. Daarom hebben wij een contactformulier waarop U kunt aangeven wanneer en vanaf welk tijdstip U zou willen beginnen. Vervolgens zullen wij U zo snel mogelijk laten weten of dit mogelijk is en zullen we direct contact hebben om er een super leuke tijd van te maken.

Krijg ik een bevestiging van mijn reservering?

Nadat we samen op een dag en tijd zijn uitgekomen, ontvangt U een e-mail met de reservering. Mocht U binnen 2 dagen nog geen reservering hebben ontvangen, dan kan het zijn dat de e-mail in Uw spambox terecht gekomen is.

Kan ik een feestje verzetten of annuleren?

Als het minstens 24 uur van tevoren is, is dit geen probleem. Geef dit daarom zo snel mogelijk aan ons door. Als het minder dan 24 uur van tevoren is, zullen wij 50% van het bedrag terug overmaken.

Ik heb voor 8 kinderen gereserveerd, maar 1 kind heeft afgezegd, is dat een probleem?

Dat is geen probleem. U betaalt dan voor zeven kinderen.

Kunnen de cadeautjes gegeven worden tijdens het feestje?

Er is altijd een pauze waarin ook de cadeautjes gegeven kunnen worden.

Mogen de ouders bij het feestje aanwezig zijn?

U mag als ouder/verzorger altijd bij het feestje aanwezig zijn. Er moet in ieder geval minstens 1 ouder/begeleider aanwezig zijn.

Is er parkeergelegenheid?

U kunt makkelijk en gratis in de straat parkeren.

Wanneer betaal ik het kinderfeestje?

U krijgt een factuur meegestuurd bij de reserveringsbevestiging en wordt dan verzocht binnen een week via bank overschrift het geld over te maken.

Moet ik als ouder betalen als ik bij het feestje wil blijven?

De ouders/verzorgers hoeven niet te betalen, mits zij ook geen gebruik zullen maken van eventueel toegevoegd eten (friet en/of vlaai). Als een ouder/verzorger wel mee wil eten, zal dit van tevoren aangegeven moeten worden en zal dit bij de prijs inbegrepen worden.

Ik heb een kind dat een allergie heeft voor bepaald voedsel, hoe wordt dit geregeld?

Als U dit doorgeeft tijdens de reservering, zorgen wij ervoor dat er iets anders gereld zal worden. De ouders/verzorgers kunnen eventueel zelf iets meegeven wat hij/zij mag eten.