2016

Mayte Levenbach In Grote Kerk Schiedam

De 15 jarige Mayte Levenbach, winnares van de Maassluise Muziekweek 2016,  maakt op zondag 3 december a.s. haar opwachting in de Grote of Sint-Janskerk te Schiedam. Lange Kerkstraat 37. Aanvang 15.00 uur

Classic Young Masters

Om productionele redenen is de concertlocatie van Schouwburg Kunstmin verplaatst naar Ketel 1 in het Energiehuis. Het concert vindt plaats in een intieme setting waar u als bezoeker onder het genot van een drankje kunt genieten van het concert.

Classic Young Masters met violisten Hawijch Elders en Mayte Levenbach

Het Theatercafé van Kunstmin biedt dit seizoen een podium aan jonge talent, afkomstig van Nederlandse en buitenlandse conservatoria. De musici van de toekomst hebben tenminste 10.000 uur studie op hun conto en werden stuk voor stuk geselecteerd door de Stichting Classic Young Masters. Onze terugkerende interviewer tijdens deze concerten is de uit Dordrecht afkomstige Kiki Luitwieler. 

Mayte Levenbach winnares Muziekweek

MAASSLUIS - De veertienjarige Mayte Levenbach heeft de Maassluise Muziekweek 2016 gewonnen met het spelen van “Tzigane” van Maurice Ravel. Zij werd daarbij op de piano begeleid door Natasje Douma.